Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подобрения и ремонти по Алфа 156 - с цени
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pinifarina Покажи съобщениеПитам те, защото е много важно кой мост ще направиш първо - предния или задния. А пети трябва да има и на 4-те колела - не само на предните.
Първо измерване на хода ъгъла на сходимост на предницата от крайно ляво до крайно дясно докато си измери средата. Следва заклюване на волана. Преди това всичко е отхлабено. Регулиране преден мост ако е наложително, след това регулиране заден мост. Следва хубаво разклащане на колата и повторно измерване. Лека корекция ако има нужда. Така си ги регулирам аз и няма проблеми. Колите вървят на право, волана идеално прав. Няма неравност която да накара колата да хукне на някъде. На сняг и лед не мръдва
Сега ще ти кажа какво ме накара да отида при моя човек със стенда. Преди специално моята кола съм я водил 2 пъти на стенд. И двата пъти ми я правят по някви бази данни и задницата ми играеше на сняг, или недозавива предницата, или при неравност бяга на някъде.
Тоя моя човек сервиза му е много голям, но незнам защо баш хора не ходят там, но пък имат чисто нов корейски стенд някакъв. Забравих му марката, но е много готин. Всичко е безжично, едни лазерчета измерват. Много готино. И отидох на края при него и му казах, че искам да ме остави сам да си я глася. До сега специално от 156-ците 3 такива съм правил там и момчетата са много доволни. Скоро ще ходя с още един колега от форума да му правя и неговата.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Леко грешен подход имаш, но по скайпа ще ти пиша както да промениш.Last edited by pininfarina; d.m.y г., 08:13.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarina Покажи съобщениеЛеко грешен подход имаш, но по скайпа ще ти пиша както да промениш.
Ти незнам кое считаш за грешно, но това не ме вълнува особено понеже аз си знам как съм си правил колите и няма проблеми с тях. Но шом искаш обади се на скайп да коментираме това което те трвожи.
ЕДИТ: Чакай че се сетих. Той и стенда не дава да правиш първо задния. На екрана след първото измерване те подканва веднага да опрвиш предния мост където е нужно. Само ако измерването е в нормите тогава ти разрешава да преминеш към задния мост.Last edited by oem; d.m.y г., 09:42.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеВ александър ауто
Оригинален носач е 268 долен и 122 горен
На Фрат ( само съм ги чувал ) долен 155лв горен 97лв.
Викат - се тая кой ще сложиш0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Какво ще кажете за тези свещи?
Струват ли си ?
http://cgi.ebay.com/8x-NGK-PLATINUM-...item3a54b780ee
Цената е добра - 8x NGK PLATINUM SPARK PLUGS Alfa 156 1.6 twin spark - 66GBP
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеКакво ще кажете за тези свещи?
Струват ли си ?
http://cgi.ebay.com/8x-NGK-PLATINUM-...item3a54b780ee
Цената е добра - 8x NGK PLATINUM SPARK PLUGS Alfa 156 1.6 twin spark - 66GBPDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
масло мотул свещи бош ламбда сонда бош накладките са пълно дърво галфер искам да рециклирам два носача при жан някой можели да помогне с телефоннамерихго
mod edit: Безобразен пост!!!!!!! Ако някой разбере за какво става въпрос - черпя бира
.Last edited by fiore; d.m.y г., 11:51.Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
След около 45 хил. к. горни носачи.
2бр. х 90лв + 30лв труд
Марката - Steel-поне така пише на кутията.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
Comment